Adam og Frida ønskede at skabe et bæredygtigt og miljøvenligt produkt, der var lavet af 100% genbrugsmaterialer. Efter flere besøg på forskellige spise steder,i forskellige byer, fik de ideen om at udvikle en behagelig, vandafvisende og holdbar pude, skabt til at forbedre oplevelsen af udendørs møbler.
Idag er PILLOWTALKS kendt for deres unikke designprodukter, der kombinerer funktionalitet og design med bæredygtighed. De to ambitiøse Århusianer har gjort det til deres mission at skabe produkter, der ikke kun ser godt ud, men også er skabt med omtanke for miljøet.
Tarprec er stolte af at være PILLOWTALKS’ foretrukne partnere, når det kommer til suplering af bæredygtige materialer. Vi har et bredt udvalg af genanvendte og bæredygtige materialer, som PILLOWTALKS gøre sig brug af.

Hos Tarprec ved vi, at bæredygtighed er en vigtig faktor for vores kunder, og vi er glade for at kunne bidrage til denne sag gennem vores partnerskab med PILLOWTALKS. Vi er også stolte af at kunne støtte en virksomhed, der arbejder for at skabe en mere bæredygtig fremtid for os alle.

Hos Tarprec, er vi altid på udkig efter nye måder at reducere vores miljøpåvirkning og støtte bæredygtige initiativer. Vores partnerskab med PILLOWTALKS er et skridt i den rigtige retning, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at gøre verden til et bedre sted.

Hvis du ønsker at gøre en forskel og støtte bæredygtige initiativer, så tjek PILLOWTALKS’ produkter ud og se hvordan Tarprec hjælper med at levere de materialer de har brug for.

 

Scroll to Top