Rådgivning i bæredygtighed

Hos TARPREC har vi de seneste 7 år beskæftiget os med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Derfor er det naturligt for os, at rådgive indenfor disse områder. Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning om, hvad de bedste løsninger måtte være for hver enkelte kunde eller projekt for grøn omstilling. Vores erfaring og vidensbank spænder bredt, lige fra FN’s Verdensmål til cirkulær økonomi og certificering til rapporteringer, ESG og LCA.

Vi tilbyder sparring og miljøstrategi indenfor internationale teknologier, samt de nye lovgivninger indenfor miljø, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Vil I gerne vide, hvor stor klimapåvirkning jeres virksomhed eller produkter har? Vi hjælper gerne med, at lave analyser og beregninger til udarbejdelse af rapporter, så I opnår fuld gennemsigtighed.

Til sidst hjælper vi også gerne i ESG, UN Global Compact og Global Reporting Initiativer. Disse efterspørges særligt af vores større kunder. Her dokumenteres og skabes rapporterne med livedata fra software, vi har udviklet i samarbejde med jer.

Rapportering

Fra 2023 vil det nye EU-direktiv træde i kraft. Dette betyder, at større virksomheder skal rapportere om ikke-finansielt data, som cirkulære processer, bæredygtighed og ledelse.

Hvis det er første gang jeres virksomhed skal arbejde med de nye regler for bæredygtighedsrapporter, kan dette virke lettere uoverskueligt. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med rådgivning indenfor CSDR og de nye tiltag EU Kommissionen vedtager. Uanset om I allerede gør brug af GRI, SASB eller en tredje, så kan vi udarbejde løsninger, der er skræddersyet til jeres behov.

Analyse

Hvis jeres virksomhed allerede har eksisterende processer for recycling i jeres værdikæde, men ikke er helt bekendt med nøgletallene, så kan vi være behjælpelige. Det kan vi være, ved at lave en analyse af netop den del af jeres værdikæde og udarbejde en detaljeret rapport. Ved hjælp af denne rapport, vil det efterfølgende være muligt for os i samarbejde, at forbedre disse processer, så de ønskede nøgletal opnås.

Produktudvikling

Igennem årene har vi her hos TARPREC oparbejdet en stor viden og knowhow indenfor forskellige typer materialer og hjulpet virksomheder med produkternes End-of-Life.

I dag udvikler de fleste virksomheder typisk deres produkter til at have et lineært End-of-Life. Hos TARPREC er vores mål, at hjælpe med, at produktudvikle ud fra et cirkulært syn på produktet og dets End-of-Life. Dette gør vi blandt andet ved, at undersøge, hvilke muligheder der er for, at anvende erstatningsmaterialer for produktet; dette uden, at det påvirker produktets oprindelige design. Dette gør vi med et mål om, at det udtjente produkt efterfølgende kan brydes ned til de oprindelige materialer og disse kan blive recyclet.

Scroll to Top