Hos Globex kan vi tilbyde en professionel service. Vi går op i vores fag, og derfor er du garanteret en professionel service og et resultat, som du kan være tilfreds med. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen med service og reparation af trailere, så du kan trygt overlade din trailer til os.

Globex blev startet i 1994 og har således opbygget over 20 års erfaring inden for autobranchen. Vi brænder for vores fag, og går op i, altid at levere et godt stykke arbejde, uanset om opgaven er stor eller lille.

​Som kunde hos os, kan du forvente et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og giver gerne et godt råd med på vejen.

Har du en trailer, en lastbil eller begge dele, så er du landet det rette sted. Hos Globex tilbyder vi nemlig en lang række services inden for reparation og vedligeholdelse af trailere, lastbiler og andre erhvervskøretøjer. Vi kan blandt andet tilbyde:

● Service og vedligeholdelse
● Klargøring til syn
● Syn af trailere
● Forsikringsskader
● Liftservice

Vi tilbyder en lang række services, og hvis du har brug for service, vedligeholdelse eller reparation af trailer eller bil, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel herom.