O.B.Wiik AS blev etableret i 1912 og er en førende leverandør af plasthaller, idrætshaller og arbejdstelt samt presenninger og eventprodukter som telte, borde og stole. De fleste produkter kan både lejes og købes. Selskabet er i stærk vækst og markedsfører sine produkter internationalt. Virksomheden eksporterer til mere end 100 lande.

O.B.Wiik Danmark A/S har hovedkontor i Stege samt afdelinger i Hornsyld og Ishøj. Vi er en del af det norske selskab O.B.Wiik AS, som også har datterselskaber i Sverige og Canada. Til sammen har virksomheden 100 ansatte, og omsætter årlig for ca. 500 mill. NOK.

O.B.Wiik er bevidste om, at vi påvirker miljøet igennem vores egen virksomhed og indirekte gennem vores kunder samt leverandører. Derfor tager vi i O.B.Wiik ansvar for vores miljøpåvirkning i vores dagligdag. Vi ønsker en grundig miljøbevidsthed som bidrager til gode løsninger inden for vores produkter og branche.

O.B.Wiik arbejder aktivt på, at have en effektiv kvalitetssikring som sikre udviklingen af vores miljøforhold. Vi har gjort et aktivt valg og arbejder med produkter med en lang levetid. Vi fokuserer på at reduserer O.B.Wiiks miljøbelastning, specielt på affald og energiforbrug, samt anvende en højere grad af miljøvenlige produkter i vores produktion. Vi skal aktivt påvirke vores kunder, samarbejdspartner og leverandører til, at have stor fokus på miljøarbejdet.

Alle i O.B.Wiik er engageret i vores miljøarbejde. Alle enheder i koncernen tager ansvar for egne forhold og indvirkning på miljøet, og inkluderer miljøforhold i alle processer der er relevante.