About us

TWO FRIENDS, ONE MISSION

Vi er to kammerater, og tilsammen udgør vi det holdet bag TARPREC ApS. TARPREC er en forkortelse af ordene ’tarpaulin recycling’, og udgør virksomhedens kerneområde. I sommeren 2017 fik Luan og Harun ideen til at stifte en recycling virksomhed efter et besøg i Schweiz, hvor de opdagede materialets potentiale. Vi har kendt hinanden det meste af vores liv, og vi har ofte diskuteret menneskeskabte miljøproblemer. Det her er vores mulighed for, at bidrage til at gøre en forskel for miljøet.
Eftersom efterspørgslen på materialet fra udlandet var stor, besluttede vi os for at opsøge samarbejdspartnere i Danmark. I startfasen havde vi hverken erfaring eller kapital til de helt store tiltag – derfor kørte vi landet tyndt i vores fælles bil og ledte efter samarbejdspartnere og lastbilspresenninger. Uden lager eller andet, formåede vi at indsamle hundredvis af lastbilpresenninger, som vi kunne sende ud til vores udenlandske samarbejdspartnere. Vi formåede endda at presse 6 presenninger i en lille Citroen C1 – hvordan det lykkedes os forstår vi stadigvæk ikke. 

I startfasen samlede vi ind i Danmark. Men allerede nu har vi ekspanderet vores søgning efter blødt PVC-materiale til andre skandinaviske lande og resten af Europa. Med tiden fik vi også mulighed for at åbne et lager på 800 m2, hvor det bløde PVC kunne indsamles og recycles, så det er klart til blive sendt ud.

That is why we are incredibly happy that we are making a difference alongside out partners. We also want to see more transport and logistics companies joining the journey. We do not see TARPREC as just a business, but rather a life project that will ultimately benefit all of us as humans.

"A faithful friend is worth gold"